Rešitve

Naše spletne aplikacije vam omogočajo hitro in učinkovito GIS informacijo v vsakem trenutku. Preko spletnih aplikacij lahko dostopate do naše karte, določate geolokacijo in izračunavate poti.

Rešitev je hitra, varna, kakovostna in primerna za vse sisteme. Največja prednost spletnih servisov je preprost dostop do ažurnih in redno vzdrževanih podatkov.

Preberi več

Karta SLO in EU

Smo edini ponudnik vektorske karte Slovenije, ki je primerna za uporabo v navigacijskih napravah, geografskih informacijskih sistemih, spletnih in mobilnih aplikacijah ter klasičnih tiskanih zemljevidih.

Karta je v merilu 1:5.000 in omogoča kakovosten pregled prostorskih podatkov vse do hišne številke. Sestavljena je iz različnih slojev, kot so ceste, stavbe, železnice, raba prostora, zanimive točke itd.

Preberi več

Prometna platforma

S pomočjo vozil, ki se dnevno vozijo po slovenskih cestah anonimno spremljamo stanje prometa na cestnem omrežju. Vsi premiki vozil so uparjeni na cesto, kar nam omogoča izračun poti ter čas potovanja vozila za posamezno pot.

Bodite seznanjeni z gostoto prometa in dejanskimi potovalnimi časi na slovenskih cestah. Podatke prometne platforme lahko uporabite v lastnih rešitvah in aplikacijah za obveščanje.

Preberi več
 

10/01/2017 Sejem Natour Alpe Adria 2017

Od 1. do 4. februarja bo na GR potekal sejem Natour Alpe-Adria, ki se je v zadnjem času uveljavil kot sejem zelenega, aktivnega turizma z butično poslovno borzo Natour.