08/04/201520 let uspešnega poslovanja Monolit d.o.o.

20 letV letošnjem letu podjetje Monolit praznuje 20 let obstoja in poslovanja na domačem in tujih trgih. Naši začetki segajo v leto 1995, ko smo pričeli z digitalizacijo zemljiškega katastra. Smo pionirji digitalne kartografije v Sloveniji. Z razvojem spletnih prostorskih portalov in navigacijskih pripomočkov je naša karta Slovenije postala sestavni del produktov domačih in tujih podjetij kot so Google, Here, NNG, Garmin, Mio, Magellan, Telekom Slovenije, TSmedia, Petrol, Mercator, Engrotuš ter mnogi drugi.

Na podlagi naših prostorskih podatkov smo razvili tudi lastno mobilno aplikacijo Monolit2go, ki je namenjena vsem domačim in tujim uporabnikom za raziskovanje slovenskih pohodniških in kolesarskih poti.

Ob 20. obletnici obstoja bo potekala nagradna igra, kjer bomo izbirali 20 najlepših poti po Sloveniji. Več o nagradni igri se nahaja na FB profilu Monolit2go.

Ekipa Monolit

V letošnjem letu podjetje Monolit praznuje 20 let obstoja in poslovanja na domačem in tujih trgih. Naši začetki segajo v leto 1995, ko smo pričeli z digitalizacijo zemljiškega katastra. Smo pionirji digitalne kartografije v Sloveniji. Z razvojem spletnih prostorskih portalov in navigacijskih pripomočkov 
je naša karta Slovenije postala sestavni del produktov domačih in tujih podjetij kot so Google, Here, NNG, Garmin, Mio, Magellan, Telekom Slovenije, TSmedia, Petrol, Mercator, Engrotuš ter mnogi dr