Pravno obvestilo

Pogoji uporabe

Dobrodošli na spletnem mestu Monolit Informacijski sistemi, d.o.o.. Spletno mesto je bilo postavljeno z namenom obveščanja širše javnosti o podjetju, njegovih rešitvah, izdelkih in storitvah. Prosimo vas, da kot obiskovalec našega spletnega mesta, upoštevate spodaj naštete pogoje.

Z ogledom tega spletnega mesta potrjujete, da se strinjate s pogoji in jih v celoti sprejemate.

Dopolnitev pogojev uporabe

Monolit d.o.o. objavlja podatke na tem strežniku kot javno storitev, namenjeno svojim (potencialnim) strankam, in si pridržuje pravico do sprememb vsebine, brez predhodne najave. Monolit d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost, popolnost in/ali zanesljivost vsebine, objavljene na spletnih straneh.

Z vstopom na naše spletne strani se strinjate z določili in pogoji uporabe, kot so navedeni v nadaljevanju.

Izvzetje odgovornosti

Te spletne strani so na voljo “kakršne so” in so lahko podvržene razširitvam, dopolnitvam in posodobitvam. Čeprav si Monolit d.o.o. zelo prizadeva javnosti zagotoviti točne, ažurne in najnovejše informacije, ne prevzema nikakršne odgovornosti in ne jamči za pravilnost in aktualnost vsebin na teh spletnih straneh, niti ne prevzema odgovornosti za napake, manjkajoče ali morebitne zastarele podatke. Še posebej Monolit d.o.o. ne prevzema odgovornosti za vsebino katerekoli spletne strani, dostopne preko povezav, objavljenih na teh spletnih straneh. Nadalnje Monolit d.o.o. ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli škodo na vaši računalniški opremi ali drugi opremi, ki bi nastala kot posledica delovanja virusov zaradi vstopa na to stran, rabe ali nalaganja vsebine na računalnik.

Zaščitne znamke

Vse znamke na spletnem mestu so zaščitene, če lastnik spletnega mesta ne določi drugače. To vključuje tudi vse lastnikove logotipe (logotipe izdelkov in podjetja) in znake. Uporaba znamk je dovoljena le s predhodnim dovoljenjem lastnika spletnega mesta.

Te spletne strani so intelektualna lastnina podjetja Monolit d.o.o. Javno objavljanje, reprodukcija, prodajanje, spreminjanje ali preoblikovanje le-teh je brez pisnega soglasja Monolita d.o.o. prepovedano (v to ne spada tiskanje in pošiljanje vsebine strani za lastno uporabo pod pogojem, da so bile strani pri tem procesu nespremenjene). Vsi poskusi nepooblaščenega spreminjanja ter povzročitev trajne ali začasne neuporabnosti spletnega strežnika Monolit d.o.o. so kaznivi in predstavljajo osnovo za sodni pregon. Prav tako je kazniv vsak poskus nepooblaščenega dostopa do kakršnihkoli drugih vsebin v spletnem strežniku Monolit d.o.o..