Skozi celoten razvojni proces tesno sodelujemo z naročnikom za optimalen rezultat

Kombinacija našega znanja in naročnikovega posluha za potrebe končnega uporabnika

Uporaba sodobnih in preverjenih tehnologij, hkrati inovativna ekipa razvojnikov

Enostavna integracija z možnostjo uporabe v lastnih ali najetih strežniških okoljih

Blaž OsrajnikProduktni vodja ŠTUDIJA PRIMERA
Z Monolit d.o.o. poslovno sodelujemo že več kot 10 let. V tem času so se izkazali kot zanesljiv in odgovoren partner. Še posebej cenimo to, da znajo prisluhniti in so vedno pripravljeni na skupno iskanje odgovorov na poslovne izzive. Veselimo se produktivnega sodelovanja tudi v prihodnje.
Grigorij KrupenkoŠTUDIJA PRIMERA
Na Upravi Republike Slovenije za zaščito in reševanje si nenehno prizadevamo za čim hitrejši odziv in skrajšanje potrebnega časa za prihod ustreznih enot k pomoč potrebnim ob klicih v sili na številko 112. V veliko pomoč pri zagotavljanju kakovostne storitve posredovanja pravilnih podatkov ima tudi podjetje Monolit, s katerim vzorno sodelujemo že tretje leto. Tehnično znanje, natančnost, prijaznost, motiviranost in konkurenčne cene so za nas ključne za uspešno sodelovanje tudi v bodoče.

Kaj so spletne in mobilne rešitve?

Spletne in mobilne rešitve na podlagi natančnih prostorskih podatkov so temelj današnjega sveta. Pri podjetju Monolit smo združili zbiranje in grajenje kvalitetnih prostorskih baz podatkov z razvojem programskimi orodji, ki nam pomagajo izkoristiti le te. Sinergija med prostorskimi bazami podatkov in programskimi orodji nam dovoljujejo razvoj inovativnih spletnih in mobilnih rešitev za končnega uporabnika. Naša ekipa budno spremlja in obvladuje sodobne tehnologije s pomočjo katerih pripeljemo naročnika do spletnih rešitev, ki omogočajo hiter dostop do prostorskih informacij. Na podlagi zahteve po informaciji, vam tako rekoč takoj vrnemo željen podatek.

Na podlagi že razvitih platform in tehnologij, ki so zelo fleksibilne omogočamo kustomizirane spletne in mobilne rešitve. Naše vodilne rešitve prihajajo s področja prometnih informacij, logistike, izletniškega turizma, komunalne dejavnosti in energetike.

Za mobilne aplikacije zagotavljamo objavo v spletnih trgovinah, dostopnih preko najbolj razširjenih mobilnih terminalov (telefonov oziroma tablic).

Večnamenska zasnova

Večnamenska zasnova, prilagojena mobilnim in namiznim platformam

Celostna rešitev

Od ideje, izvedbe in do objave v neprekinjenem življenskem ciklu aplikacije

Široka uporabnost

Možnost nadgradnje in integracije v poljubne različice in zunanje sisteme

Vas zanima sodelovanje z nami?

Povezani blog članki / noviceVse novice

Sorodne storitve in produkti

KARTOGRAFIJA

V letu 2001 smo pričeli z razvojem prve navigacijske karte Slovenije. Od prvih začetkov do danes se je digitalna karta Slovenije razvila v zelo dinamično bazo podatkov, ki pokriva celo Evropo in na željo naročnika tudi svet. Digitalna karta Slovenije se lahko pohvali z ažurnostjo in novimi vsebinami, kjer smo vedno korak pred ostalimi ponudniki.

SPLETNI SERVISI

Spletni servisi MonolitMap in Monolit2go predstavljajo odlično podlago za hiter in enostaven dostop do zemljevidov, prometnih informacij in podatkov o lokaciji. Na podlagi zahteve po informaciji, vam tako rekoč takoj vrnemo želen podatek, zato so spletni servisi odlično tehnološko orodje za razvijalce spletnih in mobilnih rešitev.