Izzivi in rešitve

Rešitev

Kako izboljsati promocija članov združenja?

Rešitev

Samostojni prikaz pohodniških in kolesarskih destinacij znotraj aplikacije s kratkim opisom ter izpostavljenimi glavnimi atrakcijami posamezne destinacije

Rešitev

Enostaven in pregleden prikaz pohodniških in kolesarskih poti

Rešitev

Osnova za prikaz različnih poti je platforma Monolit2go, ki struktirirano in segmentirano prikaze razlicne elemente posamezne poti (opis, karakteristike, markacijo, itd.)

Rešitev

Kako izboljsati prisotnost zdruzenja na mobilnih platformah?

Rešitev

Izdelava mobilne aplikacije na podlagi platforme monolit2go, ki je enotna tako za iOS kot tudi Android uporabnike.

Razširjen opis projekta

Vodnik Slovenia Trails Hiking&Biking vsebuje preko 200 pohodnih in kolesarskih ter podatke o specializiranih namestitvah za pohodnike in kolesarje s predstavitvijo članov Združenja za kolesarjenje in pohodništvo. Vodnik zajema področje celotne Slovenije.

Poti so predstavljene s podrobnimi podatki kot so: dolžina poti, trajanje, zahtevnost poti, opis poti, slika markacije, višinski podatki – vključno z višinskim profilom in zanimivimi lokacijami ob poti. Za vsako pot lahko preverimo, ali je družinam prijazna, kolikšen del poti poteka po gozdu, preverimo lahko ali pot poteka po glavnih ali stranskih cestah.

Poti lahko pregledujemo na podrobni topografski karti (kartografija Monolit, ki se med drugim uporablja v številnih GPS navigacijskih napravah). Omogočeno je iskanje po namestitvah primernih za pohodnike in kolesarje ter uporaba podatkov brez omrežne povezave, kar omogoča uporabniku prijetno izkušnjo tudi v naravi.

1
2
3
/ 3

Vas zanima sodelovanje z nami?